Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Η Mizuno στην ΟΠΑΠ Expo Marathon 2022!

1 Νοεμβρίου 2022

Η Εxpo MARATHON αποτελεί σημείο αναφοράς και ετήσιο ραντεβού για το δρομικό κοινό και για την Mizuno και την Mzn Hellas είναι θέμα φιλοσοφίας να μοιραζόμαστε την χαρά του αθλητισμού και την τεχνογνωσία μας με τους αθλητές.

Wave Neo Collection

10 Οκτωβρίου 2022

Καλωσορίζουμε τη νέα high performance running συλλογή της Mizuno Wave Neo με τη χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία του brand. Ο προσεκτικός σχεδιασμός έχει οδηγήσει στην κατασκευή αυτού του μοντέλου με μειωμένες εκπομπές άνθρακα, μείωση χρήσης νερού χρησιμοποιώντας άβαφο άνω μέρος και αξιοποίηση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον. Για κάθε ζευγάρι που πωλείται , το Εθνικό Ίδρυμα Δασών με το οποίο συνεργάζεται η Mizuno φυτεύει δύο δέντρα , αντισταθμίζοντας τον αντίκτυπό μας στον πλανήτη.

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο Running Shoe

3 Ιουνίου 2022

Το τρέξιμο αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να ενισχύσετε την υγεία σας, να χάσετε βάρος και να κάνετε νέες παρέες. Μπορεί να αποτελέσει τη βάση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής ή την αρχή για να πετύχετε τους στόχους σας όσον αφορά στη φυσική σας κατάσταση. Με τόσα πολλες επιλογές, η αγορά παπουτσιών για τρέξιμο μπορεί να φαίνεται δύσκολη υπόθεση, αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

H Mizuno στην Athens Half Marathon Expo 2022

14 Μαρτίου 2022

Η ATHENS HALF MARATHON expo αποτελεί σημείο αναφοράς και ετήσιο ραντεβού για το δρομικό κοινό και για την Mizuno και την Mzn Hellas είναι θέμα φιλοσοφίας να μοιραζόμαστε την χαρά του αθλητισμού και την τεχνογνωσία μας με τους αθλητές

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top