Δωρεαν αποστολες : με αγορές άνω των 79€

   NEW COLLECTION 2021! 

Δωρεαν αποστολες : με αγορές άνω των 79€

INTRODUCING OUR VEGAN SHOES

2 Απριλίου 2021

Η Mizuno ανακοινώνει με περηφάνια ότι όλη η συλλογή Running παπουτσιών είναι πλέον 100% Vegan friendly. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να παρέχουμε προϊόντα που συνδυάζουν τις καινοτόμες τεχνολογίες της Mizuno, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και Vegan friendly υλικά φυτικής προέλευσης.

Wave Sky Neo

26 Ιανουαρίου 2021

Βίωσε τεχνολογία αιχμής στα αθλητικά σου παπούτσια! Ειδικά σχεδιασμένο για δρομείς που θέλουν να νιώσουν μια δυναμική εμπειρία τρεξίματος, αυτό το καινοτόμο παπούτσι είναι κατά 293% πιο μαλακό και κατά 56% πιο bouncy από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας.

Wave Rider 24

25 Ιανουαρίου 2021

Το αγαπημένο μοντέλο των δρομέων ανανεώθηκε με τη πρωτοποριακή τεχνολογία Mizuno Enerzy! Ακόμα πιο άνετο, πιο απορροφητικό και με τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που είχε ποτέ. Mizuno Wave για απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα.

Judo

10 Ιανουαρίου 2021

Η Mizuno παράγει στολές judo από το 1964 και η εταιρεία μας έχει εμπειρία πάνω από 50 χρόνια στην ανάπτυξη προϊόντων judo. Ως Ιαπωνική εταιρεία, το judo αποτελεί “παράδοση” της χώρας μας. Προκαλούμε διαρκώς των εαυτό μας στο να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν τους αθλητές να πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top