Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Wave Neo Wind & Wave Neo Ultra

1 Φεβρουαρίου 2024

Καλωσορίζουμε τη νέα high performance running συλλογή της Mizuno Wave Neo με τη χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία του brand. Ο προσεκτικός σχεδιασμός έχει οδηγήσει στην κατασκευή αυτού του μοντέλου με μειωμένες εκπομπές άνθρακα, μείωση χρήσης νερού χρησιμοποιώντας άβαφο άνω μέρος και αξιοποίηση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον. Για κάθε ζευγάρι που πωλείται , το Εθνικό Ίδρυμα Δασών με το οποίο συνεργάζεται η Mizuno φυτεύει δύο δέντρα , αντισταθμίζοντας τον αντίκτυπό μας στον πλανήτη.

Wave Rider 27 Amsterdam

26 Οκτωβρίου 2023

Εμπνευσμένο από την πιο επιτυχημένη έκθεση στην ιστορία του Rijksmuseum, το συλλεκτικό Wave Rider 27 Amsterdam έρχεται στα χρώματα ενός από τα πιο διάσημα έργα του Vermeer «The Milkmaid».

Βόλεϊ και Χάντμπολ: Δύο αθλήματα που σας καλούν να τα δοκιμάσετε!

29 Αυγούστου 2023

Ποιό άθλημα να διαλέξετε άραγε; Οι επιλογές είναι πράγματι πολλές, οπότε ας ξεκινήσουμε με δύο αθλήματα που έχουν κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια - το βόλεϊ και το χάντμπολ.

FUNKITA / FUNKY TRUNKS

24 Απριλίου 2023

Η Funkita / Funky Trunks είναι αθλητική εταιρεία κατασκευής ειδών κολύμβησης για υδάτινα σπορ με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top