Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Wave Rider 27 Amsterdam

Wave Rider 27 Amsterdam

Εμπνευσμένο από την πιο επιτυχημένη έκθεση στην ιστορία του RIJKSMUSEUM, το συλλεκτικό Wave Rider 27 Amsterdam έρχεται στα χρώματα ενός από τα πιο διάσημα έργα του Vermeer «The Milkmaid».

Το επίσημο παπούτσι του TCS Amsterdam Marathon 2023 που θα εμπλουτίσει τη  Running Συλλογή  της σεζόν AW23,  συνδυάζει την αισθητική και την τέχνη του Rijksmuseum με την υψηλή απόδοση και την τεχνολογία της Mizuno, δημιουργώντας ένα μοναδικό προϊόν που ενώνει τον κόσμο της τέχνης και του αθλητισμού.

Το 2023 είναι η χρονιά του Johannes Vermeer, του καλλιτέχνη που φημίζεται για την αποτύπωση της παύσης του χρόνου στα έργα του, το φως και τα εξαιρετικά του χρώματα.

Oι μπλε και κίτρινες αποχρώσεις στο εξωτερικό μέρος του παπουτσιού αποτελούν σαφή αναφορά στον πίνακα, αλλά και το εσωτερικό του παπουτσιού ενσωματώνει λεπτομέρειες του εμβληματικού έργου.

   

Η 27η έκδοση του Wave Rider αποτελεί το ανανεωμένο μοντέλο της σειράς με εκατομμύρια Fans σε όλο τον κόσμο. Είναι ελαφρύτερο σε βάρος, με το επάνω μέρος του παπουτσιού να είναι κατασκευασμένο από 90% ανακυκλωμένο υλικό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εκπληκτική επιστροφή ενέργειας και απορρόφηση κραδασμών χάρη στην τεχνολογία αφρού Mizuno Enerzy που έχει τοποθετηθεί σε όλο το μήκος της ενδιάμεσης σόλας.

Η μοναδική τεχνολογία Wave Plate ενισχύει την σταθερότητα του παπουτσιού και απομακρύνει τις δυνάμεις πρόσκρουσης από το πόδι επιτυγχάνοντας ένα πιο ομαλό τρέξιμο και μέγιστη προστασία από τους κραδασμούς σε κάθε βήμα.

Η σύνθεση του υλικού Χ-10 στην εξωτερική σόλα εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή του παπουτσιού στα σημεία υψηλής τριβής ενώ ενισχύει την ομαλή πρόσφυση στην φτέρνα

Ανανεωμένο άνω μέρος από ανθεκτική και διαπνέουσα ύφανση που εφαρμόζει άψογα στο πόδι του δρομέα.

Μειωμένο βάρος παπουτσιού κατά 5 γραμμάρια από την προηγούμενη έκδοση.

Θα το βρείτε στο επίσημο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mzn.gr αλλά και στα Mizuno Stores καταστήματα .

  

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top