Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Wave Neo Wind & Wave Neo Ultra

Wave Neo Collection

Σχεδιασμένο με το μυαλό στο περιβάλλον, η συλλογή Wave Neo παρέχει τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον παπούτσια που έχει να προσφέρει η Mizuno.

Προστασία περιβάλλοντος χωρίς μείωση σε απόδοση

Λαμβάνοντας υπόψη τη ζωή των προϊόντων μας, αφιερώσαμε τον χρόνο μας στη δημιουργία προϊόντων που χρησιμοποιούν καινοτόμα υλικά για να περιορίσουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.

 Επιπλέον, αντισταθμίζουμε το ίχνος άνθρακά μας φυτεύοντας δύο δέντρα για κάθε ζευγάρι που πωλείται.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ Θέλουμε οι αθλητές να αισθάνονται συνδεδεμένοι με το περιβάλλον και το περίγυρό τους.

Προκειμένου να συνεισφέρουμε θετικά στον πλανήτη μας μέσα από τις επιλογές που κάνουμε. Για κάθε ζευγάρι Neo που πωλείται, ο συνεργάτης μας, το Εθνικό Ιδρυμα Δασών, φυτεύει δύο δέντρα.

Αυτά τα δέντρα, αντίστροφα, θα απορροφούν άνθρακα από την ατμόσφαιρα και θα αποτελέσουν επίσης αναπόσπαστο μέρος του οικοσυστήματος. Για να συνεισφέρουμε όχι μόνο στην ευημερία των ανθρώπων, αλλά και σε άλλες μορφές ζωής από το έδαφος έως τα δέντρα!

Συνεργαζόμαστε με το Εθνικό Ίδρυμα Δασών, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση. Ο στόχος τους είναι η προώθηση της υγείας και της δημόσιας απόλαυσης των 193 εκατομμυρίων στρεμμάτων του Εθνικού Δασικού Συστήματος. Με τη βοήθειά τους, στοχεύουμε στην αναδάσωση εκτάσεων που έχουν πληγεί από πυρκαγιές, πλημμύρες και τυφώνες. Η αναδάσωση αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία στον αγώνα μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Πηγή έμπνευσης 'Η Φυση'

Χρησιμοποιήθηκε το Bloom™, ένα υλικό με βάση τα φύκια, για την ενδιάμεση σόλα και τους εσωτερικούς πάτους των παπουτσιών, μαζί με το Pebax® Rnew® σε μέρη της ενδιάμεσης σόλας.

Η διαδικασία άντλησης του Bloom™, καθαρίζει το νερό, μειώνει τις εκπομπές άνθρακα και το πιο σημαντικό είναι ότι προέρχεται από ένα φυσικά οργανικό υλικό.

Το Pebax® Rnew® είναι φτιαγμένο από καστορέλαιο.

 

                                               

Με νέα Καινοτόμα Υλικά Μέσω εκτεταμένης έρευνας, οι σχεδιαστές και μηχανικοί μας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα υλικό υψηλής απόκρισης, Ενσωματωμένο στη σόλα του παπουτσιού, που προσφέρει υψηλή επιστροφή ενέργειας διατηρώντας ταυτόχρονα την απαλότητα και μια αναπηδητική αίσθηση κατά το τρέξιμο.

Είναι ένα αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας για υλικά που προσθέτουν δομή και ακαμψία στις σόλες των παπουτσιών. Η τεχνολογία Mizuno Wave, από την άλλη, παρέχει τόσο υψηλή απορρόφηση όσο και σταθερότητα.

Τα δύο υλικά σε συνδυασμό επιτρέπουν στους δρομείς να αισθάνονται μια προωθητική αίσθηση που οδηγεί σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό - προσδίδοντας μια προηγμένη διάσταση στη σειρά Wave Neo.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top