Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Ποιοί είμαστε

 
Η Mizuno εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια από την ίδρυσή της (1906) πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά και έχει κερδίσει τον σεβασμό των αθλητών για την κατασκευή πρωτοποριακού αθλητικού εξοπλισμού. Συμμετέχει ενεργά σε όλα τα παγκόσμια αθλητικά γεγονότα από τα μικρότερα έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Mizuno επικεντρώνει όλες τις προσπάθειές της στο να διαδώσει και να υποστηρίξει τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων μέσω των αθλημάτων και των εξελιγμένων προϊόντων της. Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζει παράλληλα την αντοχή και την άνεση, την ελευθερία και την υποστήριξη, την πρακτικότητα και το στυλ.Η MZN HELLAS ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του brand από το 2010 για την Ελλάδα και τη Κύπρο διατηρεί δύο monobrand stores στην Αττική και ένα στη Θεσ/νίκη.

Τα καταστήματα του Χαλανδρίου (Λεωφ. Κηφισίας 256) και της Θεσ/νίκης (Π.Π.Γερμανού 25) διαθέτουν το πρωτοποριακό πελματογράφημα “Precision Fit”, το οποίο βοηθά τους δρομείς να επιλέξουν το κατάλληλο running παπούτσι με την καθοδήγηση του ειδικευμένου προσωπικού των καταστημάτων.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top