Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

FUNKITA / FUNKY TRUNKS

FUNKITA / FUNKY TRUNKS
Chlorine resistant – Boring resistant

Η Funkita / Funky Trunks είναι αθλητική εταιρεία κατασκευής ειδών κολύμβησης για υδάτινα σπορ με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Αποστολή της να παρέχει προϊόντα με τολμηρά και πολύχρωμα prints, που δίνουν έμπνευση καθημερινά, καθώς και άνετα μαγιό που κρατάνε το σώμα και τη διάθεση σε εγρήγορση για κάθε απαιτητική προπόνηση.

Είναι το brand που εμπιστεύονται οι κολυμβητές λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων του, αλλά και της πρωτοτυπίας του design.

Σχεδιασμένα από αθλητές για αθλητές, η Funkita <γεννήθηκε> το 2004, με στόχο να ξεχωρίσουν οι fans των υδάτινων σπορ με μια ιδιαίτερη συλλογή από πολύχρωμα μαγιό ανθεκτικά στο χλώριο, με εργονομικό σχεδιασμό για τέλεια εφαρμογή στο σώμα.

Τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από C-infinity, ένα premium Ιταλικό πολυεστερικό ύφασμα αποκλειστικά φτιαγμένο για τη Funkita, με χρώματα που δεν ξεθωριάζουν και μαγιό που δεν χάνουν το σχήμα τους ακόμα και έπειτα από πολύωρη χρήση στις χλωριωμένες πισίνες ή στην έκθεση του ηλιακού φωτός.

Εκτός από μαγιό, η εταιρεία κατασκευάζει αξεσουάρ κολύμβησης όπως σανίδες, γυαλιά, σκουφάκια κολύμβησης, σακίδια πλάτης, πετσέτες κ.α, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των αθλητών.

Η MZN HELLAS A.E είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Brand Funkita/Funky Trunks για Ελλάδα και Κύπρο. Τα προϊόντα της εταιρείας θα τα βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα κολυμβητικών ειδών , καθώς επίσης και στα καταστήματα που διατηρεί η MZN HELLAS https://www.mzn.gr/el-gr/stores/

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top