Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Wave Skyrise 2 Amsterdam

Mizuno Running

Συλλεκτική Έκδοση Wave Skyrise 2 Amsterdam

 

Τιμώντας την Ιαπωνική της κληρονομιά, η Mizuno συνεργάζεται ξανά με το Rijksmuseum για να σχεδιάσει αυτή την συλλεκτική έκδοση για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ 2021 του οποίου είναι επίσημος χορηγός. Η έμπνευση του σχεδίου προέρχεται από τα διάφορα εκθέματα του Ασιατικού Περιπτέρου του μουσείου, που περιλαμβάνουν γλυπτά, κιμονό και απεικονίσεις του Βούδα. Η Ιαπωνική παράδοση αναμειγνύεται αρμονικά με το ταξίδι του δρομέα στον Μαραθώνιο.

Το Wave Skyrise 2 εκφράζει την δέσμευση της Mizuno να προσφέρει την πιο αναπαυτική εμπειρία τρεξίματος στους δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Ανανεωμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της Mizuno, το Wave Skyrise 2 παρέχει maximum απορρόφηση κραδασμών, μαλακό πάτημα και bouncy αίσθηση που διαρκεί πολλά χιλιόμετρα. Ο ειδικός σχεδιασμός SmoothRide ενισχύει την ομαλή μετάβαση κατά την επιτάχυνση και επιβράδυνση του πέλματος ενώ η τεχνολογία Mizuno Enerzy Foam, προσφέρει μοναδική επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα.

Το pattern που απεικονίζεται στον εσωτερικό πάτο και στο πίσω μέρος του παπουτσιού ονομάζεται "Chidori" που στα Ιαπωνικά σημαίνει "Χίλια πτηνά". Αναπαριστά γερανούς να πετάνε, ένα χαρακτηριστικό μοτίβο που απαντάται συχνά στα παραδοσιακά Ιαπωνικά kimono.

Η συλλεκτική έκδοση του Wave Skyrise Amsterdam έρχεται σε unisex μεγέθη για τον άνδρα και τη γυναίκα. Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό στα Mizuno Stores, στο επίσημο e-shop της Mzn Hellas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών σε όλη την Ελλάδα.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top