Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

ΑΘΗΝΑ - ΓΛΑΣΚΩΒΗ 2421 χλμ.

 

H Mzn Hellas, αντιπρόσωπος της Mizuno για Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει τη στήριξη της στη δράση του Άγη Εμμανουήλ «Αθήνα – Γλασκώβη» που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών για το κατεπείγον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

 

Ο Άγης Εμμανουήλ διαλέγει παπούτσια Mizuno

 

Ο υπερμαραθωνοδρόμος Άγης Εμμανουήλ, ως σύγχρονος Φειδιππίδης, θα ξεκινήσει από την Πνύκα και με την ελάχιστη δυνατή παραγωγή αποτυπώματος άνθρακα, θα διασχίσει την Ευρώπη και θα καταλήξει στη Γλασκώβη την 1η Νοεμβρίου 2021, τη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Παγκόσμια διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή, η σημαντικότερη ίσως για το μέλλον της ανθρωπότητας.

 

Θα χρησιμοποιήσει την αρχετυπική φυσική δύναμη του τρεξίματος, την οποία ανέπτυξε ο Homo Sapiens και στηρίχθηκε η επιβίωση και η εξέλιξή μας. Η “έκρηξη¨ του δρομικού κινήματος, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου στις μέρες μας, αποδεικνύει ότι ο Homo Sapiens του 2021 τείνει να επιστρέψει σε μια ζωή με υγεία κοντά στη φύση.

Πλήρως εξοπλισμένος με Mizuno!
Έτοιμος για την αρχή του ταξιδιού

Η Mizuno του παρέχει όλον τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό (παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ) που θα χρειαστεί σε αυτόν τον τόσο απαιτητικό αγώνα 80 ημερών. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες και μεταβαλλόμενες καθώς ο αθλητής θα ξεκινήσει τη διαδρομή του καλοκαίρι και θα τερματίσει το Φθινόπωρο στη Γλασκώβη σε χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο στον Άγη Εμμανουήλ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top