Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Wave Rider 25th Anniversary Edition

 
MIZUNO RUNNING

WAVE RIDER 25

 

 

 

 

Φτάνοντας σε ένα ορόσημο βασισμένο στην εμπιστοσύνη των δρομέων, γιορτάζουμε φέτος την 25η επέτειο του θρυλικού μοντέλου Wave Rider.


Καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, το Wave Rider δεν σταμάτησε να εξελίσσεται και κατάφερε να είναι ένα από τα αγαπημένα παπούτσια της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας.


Για τον εορτασμό αυτών των 25 χρόνων εξέλιξης, σχεδιάσαμε μια συλλεκτική έκδοση του Wave Rider 25 που αντιπροσωπεύει τα χρόνια δέσμευσης και επιμονής για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία τρεξίματος, να βοηθήσουμε τους δρομείς να κατακτήσουν τους στόχους τους και να απολαμβάνουν το δρομικό τους ταξίδι.

 

 

 

 

25 years of an icon

 

 

Με την πρώτη εμφάνιση του μοντέλου το 1997, δεσμευτήκαμε να βοηθήσουμε τους δρομείς να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία στη σειρά Wave Rider.

Όντας το πρώτο παπούτσι της εταιρείας που συνδύασε τo Mizuno Wave και την τεχνολογία αιχμής MIZUNO ENERZY, το Wave Rider 24 δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες του απαιτητικού δρομέα.

Η συλλεκτική έκδοση έρχεται σε λευκό χρώμα με ασημί λεπτομέρειες, ιδιαίτερο design στην εξωτερική σόλα και unisex μεγέθη.

Αυτό το limited edition παπούτσι διαθέτει ολοκαίνουριο άνω μέρος, αφρώδη τεχνολογία MIZUNO ENERZY σε όλο το μήκος της ενδιάμεσης σόλας και ενίσχυση στην περιοχή της φτέρνας για μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας και καλύτερη απόκριση.


Το νέο σχήμα του Mizuno Wave plate έχει σχεδιαστεί ώστε να συγχρονίζεται με την κίνηση του σώματος παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση και ξέγνοιαστες διαδρομές.

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top