Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium
Contender Premium

Contender Premium

D1GA2382

Sneakers

115,00€ 140,00€

Χρώμα:

ΜέγεθοςΟδηγός Μεγεθών

Δωρεάν μεταφορικά

Το Contender είναι μια σιλουέτα που κυκλοφόρησε αρχικά το 1995, εμπνευσμένη από ιδέες σχεδίασης του ιδρυτή της Mizuno, Rhiachi Mizuno. Είναι ένα ελαφρύ στυλ που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και υποστήριξη, δημιουργημένο για αρχάριους δρομείς που ψάχνουν ένα καλά απορροφητικό παπούτσι κατάλληλο για τρέξιμο είτε σε δρόμο είτε εκτός δρόμου. Για το άνω μέρος, το πρωτότυπο Contender συνδύαζε διχτυωτό ύφασμα με ενισχύσεις από σουέτ για μια ανθεκτική κατασκευή διατηρώντας ταυτόχρονα τη μέγιστη άνεση. Η ενδιάμεση σόλα είναι μια τεχνολογία από εφυγραινόμενο αφρό EVA με την τεχνολογία Transpower της Mizuno στη φτέρνα, ένα εξαιρετικά ανταποκριτικό ενισχυτικό αφρό που παρέχει επίσης απορρόφηση κραδασμών και επιπλέον απορρόφηση. Για την εξωτερική σόλα, χρησιμοποιήθηκε ένα καινούργιο κομμάτι από σταθερό καουτσούκ με αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος για μια πιο ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στο δάκτυλο. Ο κλασικός χαρακτήρας του '90 και ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο τα ύφασμα καμβά και το προηγμένο σουέτ εναλλάσσονται δημιουργούν ένα μοναδικό μείγμα μεταξύ ενός χαλαρού ύφους και των αθλητικών ριζών αυτής της σιλουέτας. Η κατεύθυνση των χρωμάτων είναι κυρίως τονική με ανοίγματα φωτεινών αντιθέσεων και διακριτικά στοιχεία ή αντίθετα στοιχεία της σόλας.

 

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σου είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας.

Ελλάδα→ Όλες οι παραγγελίες άνω των 79€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά! Οι παραγγελίες με αξία μικρότερη των 79€ έχουν κόστος 5€.

Κύπρος→ Τα μεταφορικά έξοδα είναι 9€.

Ο συνεργάτης μας για αποστολές στην Ελλάδα & Κύπρο είναι η ACS.

 

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ή να αλλάξεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής - αλλαγής, θα πρέπει:

  • Να συμπληρώσεις τη "Φορμα Αλλαγής / Επιστροφής Προϊόντων" που παρέλαβες μαζί με την παραγγελία σου.

  • Να στείλεις το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παρέλαβες δηλαδή στην αρχική του συσκευασία, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και φυσικά χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί. 

Η πρώτη επιστροφή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση. Για  τη νέα αποστολή υπάρχει χρέωση 5,00€.


Εάν μένεις στην Αττική ή τη Θεσ/νικη, μπορείς να κάνεις την αλλαγή σου στα φυσικά μας καταστήματα με την απόδειξη αγοράς, χωρίς χρέωση.

Διεύθυνση Επιστροφής

MZN HELLAS AE
Τσακάλωφ 22, Κολωνάκι
ΤΚ: 10673

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top