Η Mizuno, συνεχίζοντας την αφοσίωση της στην εξέλιξη της τεχνολογικής καινοτομίας ,συνεργάστηκε αυτή τη φορά με τo κορυφαίο brand ηλεκτρονικών ειδών Panasonic.

Στόχος της είναι να δημιουργεί προϊόντα με χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση των αθλητών και έχουν την σφραγίδα της Mizuno. Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις διατηρούν τα εξειδικευμένα προϊόντα της στην κορυφή του αθλητισμού. 

Mizuno και Panasonic μοιράζονται τις ίδιες βασικές αξίες: την καινοτομία, το σχεδιασμό υψηλής ποιότητας και τη δεξιοτεχνία. Αυτό έκανε την εταιρική σχέση των δυο brand ακόμα πιο πετυχημένη. Με την κάθε εταιρία να αναγνωρίζει την κορυφαία θέση της άλλης στον κλάδο της, ήταν σαφής η ευκαιρία συνεργασίας στο κομμάτι performance-wearable-tech.

 

Τα ακουστικά Mizuno x Panasonic wings είναι ειδικά σχεδιασμένα για άθληση και εφαρμόζουν με ασφάλεια στα αυτιά ακόμα και στις πολύωρες αθλητικές δραστηριότητες.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σε συνδυασμό με το Bluetooth επιτρέπουν απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση παρέχοντας πλήρη ελευθερία κινήσεων. Φανταστική ποιότητα ήχου, ανθεκτικά στο νερό και στην εφίδρωση.


Διατίθενται στα αποκλειστικά καταστήματα Mizuno και στο επίσημο e-shop.