Στον φετινό μαραθώνιο της Οσάκα που θα γίνει τον Νοέμβριο 2018, πάνω από 30.000 δρομείς θα διανύσουν την εκπληκτική απόσταση των 42,195 χιλιομέτρων. Η Mizuno για να γιορτάσει το γεγονός  στη γενέτειρα της, έχει δημιουργήσει μια συλλεκτική έκδοση του θρυλικού Wave Rider.
Το 
Wave Rider της Mizuno είναι για ακόμα μια χρονιά το επίσημο παπούτσι του μαραθωνίου της Οσάκα. Ως γενέτειρα της εταιρείας, η Οσάκα είναι μια πολύ ξεχωριστή  πόλη για τη Mizuno όπου εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί  τα κεντρικά γραφεία της. Ο μαραθώνιος της Οσάκα είναι ένας από τους μεγαλύτερους δρομικούς αγώνες της χρονιάς με περισσότερους από 30.000 δρομείς να “κυνηγούν” τον τερματισμό.
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η 
Mizuno είναι επίσημος χορηγός αυτού του ξεχωριστού event και έχουμε δημιουργήσει μια συλλεκτική έκδοση του Wave Rider 21 για να γιορτάσουμε. Εμπνευσμένο από την υπόσχεση της Mizuno να συνεισφέρει στην παγκόσμια κοινωνία των sports, το κάθε παπούτσι με τα διαφορετικά χρώματα του αντιπροσωπεύει έναν τομέα στον οποίο η Mizuno νιώθει ευθύνη και σκοπό.
Το πορτοκαλί αριστερό παπούτσι αντιπροσωπεύει τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου ενώ το μπλε δεξί παπούτσι την υπόσχεση της 
Mizuno να προωθεί παγκοσμίως τον αθλητισμό και την σωματική άσκηση για ένα λαμπρότερο και υγιές μέλλον.
Είτε ο στόχος σου είναι τρέξεις έναν μαραθώνιο, είτε να κυνηγήσεις το προσωπικό σου ρεκόρ, το 
Wave Rider 21 είναι ο ιδανικός σου σύμμαχος. Ο εξαιρετικός συνδυασμός απορρόφησης κραδασμών και χαμηλού βάρους σου επιτρέπουν να τρέξεις πιο γρήγορα και πιο μακριά.