Επιστροφές Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών Προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε και για επιστροφές εντός Ελλάδος με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών τότε η MZN HELLAS Α.Ε δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση. Tα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή. Ως ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα αποστολής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος σε ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη , μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με ACS και δική του χρέωση και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα ΔΩΡΕΑΝ.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιστροφής σε ένα από τα καταστήματα μας (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) και αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας (mail στο customerservice@mzn.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 210 6855220 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -17:00). Μετά την επικοινωνία μας θα ενημερώνουμε το κατάστημα που επιθυμείτε, προκειμένου να παραλάβει την επιστροφή σας.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής
  • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  • Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος επαναποστολής (αντικατάστασης προϊόντος) επιβαρύνει εξ" ολοκλήρου την MZN HELLAS AE για μια μόνο φορά.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων.

Αναλαμβάνουμε 100% την ευθύνη μας για όλα τα προϊόντα που έχουμε στείλει. Αν το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα στα υλικά ή στην κατασκευή, καλέστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 210 – 6855220 και θα σας προτείνουμε λύση.

Πληροφορίες Παραγγελίας
Πληροφορίες Προϊόντος & Αιτία Επιστροφής