Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

 Δωρεαν αποστολες με αγορές άνω των 79€

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΑ MIZUNO STORES

Δωρεάν Ανάλυση Πέλματος στα Mizuno Stores

Η επιλογή του σωστού παπουτσιού παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στους έμπειρους δρομείς όσο και στους αρχάριους που μόλις ξεκινούν το τρέξιμο. Και αυτό γιατί με το κατάλληλο παπούτσι για σένα ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο τραυματισμού αλλά ακόμη σημαντικότερο, στρώνεις το έδαφος για να αποκτήσεις μια καλή τεχνική στο τρέξιμο.

Τα καταστήματα Mizuno του Χαλανδρίου και της Θεσσαλονίκης διαθέτουν το πρωτοποριακό πελματογράφημα “Precision Fit”, ένα μηχάνημα βιοκινητικής ανάλυσης το οποίο βοηθά τους δρομείς να επιλέξουν το κατάλληλο running παπούτσι με την καθοδήγηση του ειδικευμένου μας προσωπικού που αποτελείται από αθλητές και personal trainers.

Εξειδικευμένο προσωπικό χρησιμοποιεί το Precision Fit για πελματογράφημα.

Ο πελματογράφος "Precision Fit" είναι ένα σύστημα απεικόνισης της ανατομικής μορφολογίας του πέλματος και επιπλέον της κατανομής των πιέσεων κατά τη στάση, τη βάδιση και το τρέξιμο. Εισάγουμε στοιχεία για τον δρομέα όπως βάρος και ρυθμό τρεξίματος και έπειτα ο πελματογράφος σκανάρει το πέλμα ώστε να απεικονιστούν τα σημεία πιέσεων και ο τύπος καμάρας του ποδιού. Στο επόμενο βήμα, εξετάζεται η κλίση των γονάτων στατικά αλλά και με ειδικές ασκήσεις κάμψης του ποδιού.

Για τον μήνα Μάρτιο διαθέτουμε, κατόπιν ραντεβού, δωρεάν ανάλυση πέλματος ώστε να ξεκινήσετε την νέα δρομική σεζόν με τον καταλληλότερο εξοπλισμό τρεξίματος.

Κλείστε το ραντεβού σας:

Χαλάνδρι, Λεωφ.Κηφισίας 256

📞210 6744162

 

Θες/νικη, Π.Π.Γερμανού 25

📞2310 225353

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος για τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα & τις προσφορές μας !
back to top